Szerelési megoldások

SZERELÉSI MEGOLDÁSOK

A lézervágott lemezek mintázattól és vastagságtól függően általában önmagában nem rendelkeznek kellő merevséggel, ezért valamilyen gyámolító szerkezet szükséges a megfelelő stabilitás elérése érdekében. Az alábbi megoldások bemutatásával célunk az ötletadás, hiszen a lehetséges rögzítési megoldások is rendkívül sokszínűek lehetnek.

 • Szegecselés/csavarozás meglévő vázszerkezetre: a panelek legegyszerűbb és leggazdaságosabb rögzítési módja, ha egy keretre (legyen az fa, vagy acél) egyik oldalról rögzítjük a lézervágott panelt, amikre körbe a megadott helyeken már gyártás során furatokat helyezünk, amin keresztül akár szegecseléssel, akár csavarozással rögzíthetjük az elemeket. Alkalmazható kerítés, kapu vagy akár korlát esetében is.
 • Keretbe hegesztés: a natúr panel egy acél keret közepére van hegesztve, és így együtt történik meg a felületkezelés. Elsősorban olyan esetekben javasoljuk, ahol számít a szimmetria, vagyis, hogy az elem mindkét oldalról ugyanazt a látványt nyújtsa (pl. beltéri térelválasztók esetében)
 • Távtartóval rögzítés: elsősorban fali dekorációknál javasoljuk, ahol a térhatás, vagy akár háttérvilágítás miatt kell a faltól való eltartás. Ebben az esetben nem szükséges keretszerkezet sem.
 • Panel szélei meghajtva: ezt a megoldást akkor javasoljuk, amikor a cél az, hogy a panelen egyáltalán ne látszódjon szemből rögzítési pont. A panel 2 vagy akár mind a 4 oldalát meghajtjuk és a rögzítés oldalról történik. Mivel a hajtás lényegesen merevít a panelen, így sok esetben nem is indokolt a plusz keretszerkezet.
 • Ragasztás: a panel akár fel is ragasztható a fogadó szerkezetre. Ebben az esetben a legfontosabb, hogy körültekintően válasszunk ragasztót. Kültérre csak kültéri ragasztót használjunk, és az esetleges kifolyások miatt lehetőleg színtelen változatot.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Kedvező szállítás

Rugalmas, megbízható és kedvező árú kiszállítás az ország területén bárhová!

Gyors gyártási idő

Az automatizált rendszernek köszönhetően a gyártás általában 1-2 hét (felületkezelés esetén 2-3 hét) alatt megvalósul.

Többszintű kedvezményrendszer

Akár 15% kedvezményt is kaphat teljes rendelése árából!
2
  2
  Töröl
  Lézervágott lemez organikus minta 01
  1 X 9 520 Ft = 9 520 Ft
  Töröl
  Lézervágott lemez organikus minta 01
  1 X 18 421 Ft = 18 421 Ft