Termékeink

TERMÉKEINKRŐL

Precíziós vágású, egyedi, akár művészi hatású építészeti panelek.

A lemezdekor.hu lézerrel kivágott építészeti paneleket készít egyedi mintákkal és rendelt méretben, amelyek művészeti esztétikát kínálnak kültéren és beltéren egyaránt. Az általunk gyártott elemek szakszerű felületkezelést kapnak, mely garantálja a hosszú élettartamot. A nagy teljesítményű lézervágó gép tökéletes vágást eredményez. A kivágott panelt átcsiszoljuk, és egy zsírtalanító eljárás után kapja meg az alapozó (amennyiben ezt is kiválasztják), majd a fedőréteget.
A lemezdekor.hu szabadalmi eljárás alá vett márkaneve, az egyéni igényeket kiszolgáló webshopja, a gyártás megbízhatósága a biztosíték arra, hogy méltán szavaznak cégünknek bizalmat ügyfeleink sok éve és rengeteg projekt óta.
A lemezdekor.hu építészeti dekorelemek megfelelnek a piacon a minőségi és biztonsági előírásoknak. Kifejezetten a szél- és hóterhelésre tervezett termékek egyesítik a tartósságot, a hasznosságot és az eleganciát, hogy bármilyen hely egyedi kialakítását megteremtsék. Cégünk rendelkezik tervezési, kivitelezési és problémamegoldó tapasztalatokkal, így garantálhatjuk a lemezdekor.hu termékek megfelelését a kor elvárásainak.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Kedvező szállítás

Rugalmas, megbízható és kedvező árú kiszállítás az ország területén bárhová!

Többszintű kedvezményrendszer

Akár 15% kedvezményt is kaphat teljes rendelése árából!

Online támogatás 24/7

Kérdés esetén szakértő kollégáink állnak rendelkezésére!
0
    0
    A kosár üresVissza